Nieuws

Filter

Basilicum is best goed voor jou

Basilicum is best goed voor jou

2 dagen geleden
Basilicum is één van mijn favoriete kruiden. Je hebt genoeg redenen om elk blad van een basilicumbos te gebruiken, want het is echt goed voor jou. Ik heb  enkele wetenschappelijke onderzoeken bestudeerd over basilicum. De hoge niveaus van antioxidanten en mineralen in basilicum zorgen er echt voor dat basilicum aanzienlijke gezondheidsvoordelen heeft. Het is wel niet helemaal duidelijk welke hoeveelheden basilicum moet worden gebruikt om zijn gezondheidsvoordelen te behalen. Niettemin is basilicum een geweldige aanvulling op elke keuken en geeft zowel smaak als persoonlijkheid aan veel gerechten.
Privéfeesten de keuken van Jolliette

Jouw coronaproof privéfeest(je) start bij de keuken van Jolliette

9 dagen geleden
Veel mensen hebben hun feestplannen de afgelopen maanden moeten herbekijken omwille van de uitbraak van het coronavirus. Sommige feesten werden uitgesteld en worden nu herpland in de maanden juli en augustus na de aankondiging van nieuwe versoepelingen. De keuken van Jolliette geeft u graag tips, inspiratie en ondersteuning. We zetten alles even op een rijtje voor u en bieden wat mogelijkheden aan. U mag ons al uw vragen stellen.
Aardbeien: Jolliette's best summer friend

Aardbeien: Jolliette's best summer friend

14 dagen geleden
Aardbeien zijn niet weg te slaan uit de keuken van Jolliette. Omdat ze erg gezond zijn, vol smaak en laag in calorieën. Volgende week serveren we heerlijke aardbeicreaties in onze Strawberry Summer Diner Box, met een mooie verzameling aan aardbeigerechten. Hiermee halen we het beste uit dit heerlijke zomerfruit.
Groenten en fruit stelen de show in onze keuken

Groenten en fruit stelen de show in onze keuken

June 16 2020
Veel koks denken na over hoe eten smaakt en eruit ziet. Ik ook en ik wil graag een extra dimensie toevoegen en nadenken over hoe voedsel ons laat voelen. En weet je wat ik me realiseerde, meestal zijn het de groentende vruchten en de kruiden die ons een goed gevoel geven en die grote voordelen hebben voor onze gezondheid.
Eindeloze mogelijkheden

Eindeloze mogelijkheden

May 14 2020
Het aantal kookboeken die ik heb kan je op 1 hand tellen. Vooral omdat ik graag mijn eigen ding doe. Toch kon ik het niet laten enkele weken geleden om het boek te bestellen van top-banketbakker Dominique Ansel. Hij is de chef en eigenaar van gelijknamige bakkerijen in New York, London, Los Angeles en Hong Kong. Hier haal ik op zondag mijn croissants als ik in New York vertoef