Nieuws

Filter

Vacature chauffeur V-M-X flexi-job deeltijds op oproepbasis

Vacature chauffeur V-M-X flexi-job deeltijds op oproepbasis

7 dagen geleden
Je werkt als chauffeur voor een bloeiend bezorgrestaurant in de regio van Lichtaart (Kasterlee). Je volgt de vooraf opgestelde route via GPS met verschillende stops en dit vooral in de provincie Antwerpen en bij uitbreiding in gans Vlaanderen.
Gezonde voeding speelt belangrijke rol in kankerpreventie

Gezonde voeding speelt belangrijke rol in kankerpreventie

October 15 2020
Vechten tegen kanker is een essentieel onderdeel van de bestaansreden van Jolliette. Van bij het begin onderschrijven we de doelstelling van de VN om tegen 2030 de vroegtijdige sterfte gelinkt aan ziekten zoals kanker met een derde in te perken onder andere via preventie en behandeling. Wij vinden dat ook kleine acties een verschil kunnen maken. Bij Jolliette zetten we in op gezonde voeding en een gezond leven waarin we onze plannen en dromen kunnen waarmaken.
Tips van Viroloog Van Gucht om tijdens Corona thuis gasten te ontvangen

Tips van Viroloog Van Gucht om tijdens Corona thuis gasten te ontvangen

October 8 2020
We vatten enkele tips samen uit een artikel verschenen in het Laatste Nieuws van 7 oktober van Vi...
Elegantie en gastvrijheid die nog lang zal worden gekoesterd en herinnerd

Elegantie en gastvrijheid die nog lang zal worden gekoesterd en herinnerd

September 1 2020
Jolliette is ontworpen om elegantie en gastvrijheid te brengen die nog lang zal worden gekoesterd en herinnerd. Ik ben blij dat het wordt opgemerkt. We zijn niet van plan om maaltijden te koken, een snelle snack of een doordeweekse zakelijke bijeenkomst te verzorgen. Mijn plan voor Jolliette is om te zorgen voor het welzijn, gezondheid en geluk van onze gasten.
Basilicum is best goed voor jou

Basilicum is best goed voor jou

July 8 2020
Basilicum is één van mijn favoriete kruiden. Je hebt genoeg redenen om elk blad van een basilicumbos te gebruiken, want het is echt goed voor jou. Ik heb  enkele wetenschappelijke onderzoeken bestudeerd over basilicum. De hoge niveaus van antioxidanten en mineralen in basilicum zorgen er echt voor dat basilicum aanzienlijke gezondheidsvoordelen heeft. Het is wel niet helemaal duidelijk welke hoeveelheden basilicum moet worden gebruikt om zijn gezondheidsvoordelen te behalen. Niettemin is basilicum een geweldige aanvulling op elke keuken en geeft zowel smaak als persoonlijkheid aan veel gerechten.
Privéfeesten de keuken van Jolliette

Jouw coronaproof privéfeest(je) start bij de keuken van Jolliette

July 1 2020
Veel mensen hebben hun feestplannen de afgelopen maanden moeten herbekijken omwille van de uitbraak van het coronavirus. Sommige feesten werden uitgesteld en worden nu herpland in de maanden juli en augustus na de aankondiging van nieuwe versoepelingen. De keuken van Jolliette geeft u graag tips, inspiratie en ondersteuning. We zetten alles even op een rijtje voor u en bieden wat mogelijkheden aan. U mag ons al uw vragen stellen.
Aardbeien: Jolliette's best summer friend

Aardbeien: Jolliette's best summer friend

June 26 2020
Aardbeien zijn niet weg te slaan uit de keuken van Jolliette. Omdat ze erg gezond zijn, vol smaak en laag in calorieën. Volgende week serveren we heerlijke aardbeicreaties in onze Strawberry Summer Diner Box, met een mooie verzameling aan aardbeigerechten. Hiermee halen we het beste uit dit heerlijke zomerfruit.
Groenten en fruit stelen de show in onze keuken

Groenten en fruit stelen de show in onze keuken

June 16 2020
Veel koks denken na over hoe eten smaakt en eruit ziet. Ik ook en ik wil graag een extra dimensie toevoegen en nadenken over hoe voedsel ons laat voelen. En weet je wat ik me realiseerde, meestal zijn het de groentende vruchten en de kruiden die ons een goed gevoel geven en die grote voordelen hebben voor onze gezondheid.
Eindeloze mogelijkheden

Eindeloze mogelijkheden

May 14 2020
Het aantal kookboeken die ik heb kan je op 1 hand tellen. Vooral omdat ik graag mijn eigen ding doe. Toch kon ik het niet laten enkele weken geleden om het boek te bestellen van top-banketbakker Dominique Ansel. Hij is de chef en eigenaar van gelijknamige bakkerijen in New York, London, Los Angeles en Hong Kong. Hier haal ik op zondag mijn croissants als ik in New York vertoef