Jolliette goes the extra mile

Jolliette goes the extra mile

Graag informeren we u dat we een proefproject zijn opgestart voor het leveren aan particulieren en bedrijven in gans Vlaanderen. In deze volgende fase proberen we meer mensen te laten genieten van ons creatief en gezond aanbod door te leveren op woensdag en zaterdag tussen 9u en 17u in Vlaanderen. Onze ontbijten vormen op deze nieuwe regeling een uitzondering, die blijven lokaal bezorgd in de ochtend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in de naburige postcodes. 

Belangrijke stap in onze groeistrategie

Binnenkort evalueren we deze werking en hopen we dit te kunnen verderzetten en het aantal leverdagen te kunnen uitbreiden. De test is een belangrijke stap in onze groeistrategie om een buitengewone foodservice te leveren aan onze klanten, waar ze ook zijn. Onze prioriteit is om een vlotte ervaring te creëren voor klanten en medewerkers. Er is een groot aantal uitdagingen voor restaurants om voedsel te bezorgen. De last-mile bezorging lijkt misschien net zo eenvoudig als het afhalen van de bestelling bij het restaurant en het afleveren op het adres. Er spelen echter veel dingen een cruciale rol. Sommige van deze uitdagingen proberen we aan te pakken met dit proefproject. De eerste pakjes werden in Vlaanderen reeds met succes aan huis en bedrijf geleverd. Bedrijven in centraal Vlaanderen (Brussel, Gent, Antwerpen, Leuven) hebben nu al de mogelijkheid om op meerdere dagen beleverd te worden. Tot in het Brusselse leveren we nu al een gezond, duurzaam en creatief aanbod. We streven onze klanten de ervaring te geven die ze verdienen.

Merkbeleving bij klanten thuis

Klanten houden van het gemak van eten bezorgen. Onze grote aandacht ging naar de vraag hoe we de Jolliette merkbeleving bij klanten thuis kunnen behouden zonder directe interactie. We denken verder dan het koken. We willen geweldige eetervaringen creëren bij onze klanten thuis, aan hun bureau of op uitstap in de stad of in het park. 

Toegevoegde waarde ook voor bedrijven

Voor bedrijven bieden we ook een toegevoegde waarde met een gezond, duurzaam en aantrekkelijk aanbod dat op verschillende individuele adressen kan geleverd worden. Heel veel teams zijn thuis aan het werk en wij bieden logistiek, administratief en creatief een oplossing die bedrijven helpt om te verbinden met de collega's. Ze zijn vooral aangetrokken door onze creativiteit. De doosjes zijn dan ook echt om mee uit te pakken. De keuken van Jolliette heeft een passie voor experimenteren en innoveren. Permanent testen we nieuwe dingen. We zijn dan ook erg benieuwd naar de reacties van onze klanten op ons proefproject en hoe we ons aanbod verder kunnen uitbreiden. We zijn steeds op zoek naar samenwerkingsverbanden en partners om onze ambitie te realiseren.

Lees meer

Vis omwille van belangrijke gezondheidstroeven

Vis omwille van belangrijke gezondheidstroeven

Hoe de keuken je zorgzamer, gelukkiger en creatiever kan maken

Hoe de keuken je zorgzamer, gelukkiger en creatiever kan maken

Fleur je keuken op met kurkuma

Fleur je keuken op met kurkuma

Comments

Wees de eerste om feedback te geven
Alle commentaren worden goedgekeurd voor publicatie