De kleurrijke accenten die we gaan leggen in 2021

de kleurrijke accenten van de keuken van Jolliette in 2021

Dit jaar zal alle kleuren van de regenboog krijgen als het aan de keuken van Jolliette ligt. Nog meer zal onze nadruk liggen op groenten en fruit. Niet in het minst omdat 2021 door de Verenigde Naties werd uitgeroepen tot International Year of Fruits and Vegetables (IYFV). In de huidige gezondheidscrisis waarmee we over de hele wereld worden geconfronteerd, is het promoten van gezonde voeding om ons immuunsysteem te versterken en ziekten te voorkomen meer dan ooit relevant.

Omdat groenten en fruit goede bronnen zijn van voedingsvezels, vitamines en mineralen beveelt de Wereldgezondheidsorganisatie elke volwassene aan dagelijks ten minste 400 gram fruit en groenten te eten. Daarmee kunnen we chronische ziekten, zoals kanker, diabetes, hartaandoeningen en obesitas helpen voorkomen. We zullen dan ook veel groenten en fruit blijven verwerken in onze creaties. En ze op verrassende manieren gebruiken.

Ook zullen we regelmatig plantaardige gerechten op het menu zetten. Maar niet uitsluitend, we blijven werken met kip, veel vis en mager vlees. Maar de groenten en het fruit zullen vooral primeren. Naast groenten en fruit zullen in 2021 bloemen een belangrijke rol spelen in ons menu. Je zal ons meer culinaire bloemen zien gebruiken die leiden tot prachtige combinaties van uitzicht, textuur en smaak.

In onze bakkerij willen we onze gasten verrassen met unieke creaties, zoals onze nieuwe orange blossom brioche op basis van yoghurt. Deze zal je zien opduiken in één van onze toekomstige ontbijten aan huis. Ontbijt is heel belangrijk bij de keuken van Jolliette. We willen dit verder op de kaart zetten en pakken dit jaar enkele keren uit met een culinair ontbijt met gastronomische toetsen.

2021 staat voor ons vooral in het teken van gezondheid en welzijn. Welzijn is net zo belangrijk geworden als gezondheid. Wij willen een wellness partner zijn voor onze klanten. En bijdragen aan uw goed gevoel terwijl we naar het volgende normaal navigeren en proberen te herstellen en ons welzijn te verbeteren. Dit is wat je mag verwachten van de keuken van Jolliette in 2021.

Lees meer

Wacht niet tot het perfect is

Wacht niet tot het perfect is

creatief met yoghurt

Wees creatief met yoghurt want het is goed voor u

De visie achter ons ontbijt

De visie achter ons ontbijt

Comments

Wees de eerste om feedback te geven
Alle commentaren worden goedgekeurd voor publicatie