Wij werken mee aan uw gezondheid

Wij werken mee aan uw gezondheid

Op de vooravond van Wereldkankerdag staan we stil bij onze missie om u te helpen om de beste versie van uzelf te worden. Laten we eerlijk zijn: gezond eten is de beste vorm van gezondheid en preventieve zorg. Uw gezondheid is belangrijk voor u en voor ons. Zonder een goede gezondheid kan u uw dromen niet waar maken. Elke maaltijd en tussendoortje is een gelegenheid om iets goeds voor je lichaam te doen, of het te schaden.

Experten zeggen dat u uw kankerrisico kunt verminderen - maar niet kunt elimineren - door gezonde voedingskeuzes te maken. Onderzoek toont aan dat een voedingspatroon gevuld met een verscheidenheid aan groenten, fruit, volle granen, bonen en ander plantaardig voedsel het risico op veel vormen van kanker helpt verlagen. In laboratoriumonderzoeken laten veel individuele mineralen, vitamines en fytochemicaliën antikankereffecten zien.

Het beste wat je kan doen is:

  • Focus op groenten, fruit, volle granen, bonen, noten, vette vis zoals zalm en probiotica zoals yoghurt en kombucha
  • Maak keuzes die u helpen uw gewicht te beheersen
  • Eet een grote verscheidenheid aan plantaardig voedsel en zorg voor een verscheidenheid aan kleuren 

Wij proberen mee te helpen om mensen echt voedsel te geven dat op traditionele manieren wordt bereid, goed voor je gezondheid en goed voor de planeet. Bij ons draait het allemaal om balans: veel nuttige voedingsvezels, veel groenten en fruit, weinig rood vlees, zo weinig mogelijk bewerkte ingrediënten, zo weinig mogelijk suikers. 

We zijn er om u te helpen uw welzijn te verbeteren, uw voeding te upgraden of gewoon uw koelkast te vullen met verantwoorde kant-en-klare lekkernijen. We beseffen maar al te goed dat gezond eten ook heerlijk moet zijn om het te laten werken. Daarom zoeken we een balans tussen gezond en lekker eten en besteden we veel aandacht aan de aantrekkelijkheid van het eten. 

We kunnen ons kankerrisico niet elimineren door bepaald voedsel te eten. Maar als we ons concentreren op het eten van een gezond en evenwichtig dieet en het behouden van een gezond gewicht, komt u een heel eind bij het verminderen van uw risico.

Lees meer

Gezonde voeding speelt belangrijke rol in kankerpreventie

Gezonde voeding speelt belangrijke rol in kankerpreventie

Gezond ontbijten doe je zo

Gezond ontbijten doe je zo

Vis omwille van belangrijke gezondheidstroeven

Vis omwille van belangrijke gezondheidstroeven

Comments

Wees de eerste om feedback te geven
Alle commentaren worden goedgekeurd voor publicatie