We gaan onze kaarten herschudden

We gaan onze kaarten herschudden

Aan al onze gewaardeerde klanten en vrienden,

De langverwachte (gedeeltelijke) opening van de horeca is er eindelijk! Let’s face it, het liefst van al eten we op restaurant voor de full experience en met de gastvrijheid van de horecaondernemers. 

Nu dit stilletjesaan allemaal weer kan en onze klanten lekker buiten kunnen gaan genieten van een hapje en een drankje, gaan wij dit ook doen en vinden wij het tijd voor een pauze bij de keuken van Jolliette en gaan we onze kaarten herschudden. 

Wat begon als een klein experiment in The Box in Turnhout begin 2020, groeide uit tot een bezorgrestaurant met een groeiend en trouw klantenbestand en ondertussen een bereik in heel Vlaanderen bij zowel particulieren als bedrijven. We zijn buitengewoon nederig dat zo velen Jolliette omhelsden en we zijn ontzettend trots dat we zo ver geraakt zijn. Tijdens de lockdown hebben we ontzettend veel gemaakt, veel geëxperimenteerd, ons vaak aangepast aan wisselende omstandigheden en de vraag van de klanten. Ondertussen hebben we onze maximale capaciteit bereikt en nemen we even een stap terug om ons traject te evaleren en te kijken waar we met Jolliette naar toe kunnen in deze snel veranderende en wispelturige tijden.

We nemen vanaf 15 mei een pauze die ons het inzicht zal geven in de toekomstmogelijkheden van Jolliette in een sector die volledig op zijn kop staat. We gaan tijdens de pauze, nog van onbepaalde duur, geen nieuwe bestellingen aannemen. Alle ontvangen bestellingen worden met de grootste zorg uitgevoerd en onze gasten die een cadeaubon hebben, zijn we ook zeker niet vergeten. Zij kunnen nog steeds bij ons terecht voor het inruilen van hun cadeaubon voor allemaal lekkere dingen die u van ons gewoon bent. Informeer via e-mail of via onze chat naar de mogelijkheden, en we zorgen ervoor dat u maximaal kan genieten van uw cadeau. 

We willen al onze geweldige gasten en medewerkers al bedanken. We hadden het niet kunnen doen zonder jullie allemaal. We houden jullie op de hoogte van onze verdere keuzes en u zal ons regelmatig zien passeren op onze online kanalen met blogberichten, recepten, probeersels en meer. 

Hou nog even vol! 

Vele groetjes,

Nicole en team Jolliette

Lees meer

creatief met yoghurt

Wees creatief met yoghurt want het is goed voor u

De smaakgrenzen van yoghurt verleggen

De smaakgrenzen van yoghurt verleggen

Ken jij de gezonde betekenis achter de kleur van groenten en fruit?

Ken jij de gezonde betekenis achter de kleur van groenten en fruit?

Comments

Wees de eerste om feedback te geven
Alle commentaren worden goedgekeurd voor publicatie