Recepten

Filter

RECEPT: Jolliette's tomatensaus

RECEPT: Jolliette's tomatensaus

July 10 2021
Deze tomatensaus is zo goed dat het zeker het favoriete sausrecept van uw gezin wordt! Dit is een recept dat we jarenlang hebben geperfectioneerd. Voor onze kinderen roept het goede herinneringen op. Voor Jolliette is een tomatensaus een saus die lang op het fornuis suddert, zodat de smaken zich echt verdiepen en ontwikkelen. 
RECEPT: Jolliette's wortelsoep

RECEPT: Jolliette's wortelsoep

July 4 2021
Als je van een smaakvolle kom soep houdt, zal dit recept op alle fronten presteren. 1 kom soep geeft je ook 1 van de 3 nodige porties groenten per dag. De warme kruiden, in combinatie met citroen zullen je op de best mogelijke manier verrassen. De eerste keer dat ik deze soep maakte, was om de overvloed aan wortelen die in huis had op te maken. Ik had al zo vaak wortelen gekookt voor de soep, maar probeerde eens ze eerst te roosteren. Het resultaat was top!
RECEPT: Gegrilde romeinse sla met een dressing van avocado en limoen

RECEPT: Gegrilde romeinse sla met een dressing van avocado en limoen

June 26 2021

Als je nog nooit sla hebt gegrild, nemen we het je zeker niet kwalijk. Probeer onze Romeinse sla met een heerlijke smaak op de gril. Lekker knapperig, met gebruinde gegolfde randen. Mals van binnen, maar toch crunchy. Met een romige dressing gemaakt van avocado, kerstomaatjes en een heerlijk stukje gegrilde kip of vis is de avond helemaal geslaagd.

RECEPT: Jolliette’s gegrilde groenten met balsamicodressing

RECEPT: Jolliette’s gegrilde groenten met balsamicodressing

June 25 2021

Gegrilde groenten maken met een heerlijke balsamicodressing is een van mijn favoriete manieren om in de zomer van groenten te genieten. Het is vers, het is gezond en als je verschillende kleuren gebruikt, is het prachtig! Het is een snel en eenvoudig bijgerecht dat heel weinig moeite kost en doordrenkt is met zoveel smaak, niet alleen van de balsamicodressing, maar ook van het grillen zelf. Een hit bij barbecues, maar ook op elke dag van de week.