Elegantie en gastvrijheid die nog lang zal worden gekoesterd en herinnerd

Elegantie en gastvrijheid die nog lang zal worden gekoesterd en herinnerd

De keuken van Jolliette is voor mij meer dan eten. Veel gasten waarderen het serviceniveau dat ze ontvangen en vertellen ons graag dat niemand voor hen zorgt zoals Jolliette dat doet. Nice!

Jolliette is ontworpen om elegantie en gastvrijheid te brengen die nog lang zal worden gekoesterd en herinnerd. Ik ben blij dat het wordt opgemerkt. We zijn niet van plan om maaltijden te koken, een snelle snack of een doordeweekse zakelijke bijeenkomst te verzorgen. Mijn plan voor Jolliette is om te zorgen voor het welzijn, gezondheid en geluk van onze gasten.

Onze gasten

Ja, ik noem onze klanten onze gasten. En ons doel is om hen buitengewone ervaringen te bezorgen. De gerechten zijn misschien eenvoudig, maar ik wil ze superieur maken in smaak en presentatie. Ik wil dat ons eten onze gasten laat voelen en nadenken. Van soepen tot desserts, we testen een verscheidenheid aan recepten om niet alleen heerlijke maar ook visueel unieke opties te creëren die onze gasten én hun gasten zich laten voelen en herinneren.

Wellness en gezondheid 

Het komende herfst- en winterseizoen zullen we veel aandacht besteden aan het welzijns- en gezondheidsaspect van ons aanbod. Ik ben ervan overtuigd dat elke kleine stap die we zetten in het welzijn en de gezondheid van onze gasten telt.

Heldere herfstkleuren

Van het onderzoeken van trends op het gebied van voedsel en horeca, het ontwerpen van opwindende nieuwe opties, het implementeren van dieetbeperkingen en het creëren van meer opties voor mensen met voedselallergieën, tot het zorgen voor de duurzaamheid van onze creaties, we kijken erg uit naar dit komende seizoen met heldere herfstkleuren. Om kleine kunstwerkjes te maken.

Read more

Basilicum is best goed voor jou

Basilicum is best goed voor jou

Meer van het goede en minder van het slechte

Meer van het goede en minder van het slechte

Gezonde voeding speelt belangrijke rol in kankerpreventie

Gezonde voeding speelt belangrijke rol in kankerpreventie

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.