ONS VERHAAL

Hoewel het om het eten gaat, gaat het niet alleen om het eten bij de keuken van Jolliette. Als creatief bezorgrestaurant, willen we onze gasten thuis en in het bedrijf een geluksmoment serveren met heerlijke creaties en een buitengewone ervaring. We gaan verder dan mensen voeden, maar koesteren en werken aan gezondheid. We gaan verder dan de ingrediënten en dieper dan de voedselbereiding, naar vreugde, liefde en zorg voor onze klanten. Het gaat om de zorg die is besteed aan de ingrediënten en de voedselbereiding, het plezier waarmee we het serveren, de liefde die we onze klanten bieden. 

UNIEK BEZORGRESTAURANT VOOR GEZOND ETEN

De keuken van Jolliette zet in op gezonde voeding en een gezond leven waarin we onze plannen en dromen kunnen waarmaken. Wat je eet kan een diepgaand effect hebben op jouw leven en regelt letterlijk bijna elke functie van je lichaam en geest. 


Met Jolliette willen we bijdragen aan een gezonde levensstijl. Het is ook nodig. De wereld heeft al grote vooruitgang geboekt bij het terugdringen van ziekten, maar er is nog een lange weg te gaan. De dreiging van bijvoorbeeld kanker, diabetes, hartziekten en dementie neemt toe. Maar een groeiend aantal studies geeft aan dat de manier waarop je leeft je risico mogelijk kan verlagen. 


Wij geloven dat er een rol voor Jolliette is weggelegd om met een aantrekkelijk en gezond aanbod een steentje bij te dragen. Onze gerechten focussen op meer groenten, fruit en nuttige voedingsvezels en minder zout, suiker en verzadigde en industrieel geproduceerde transvetten. 

EEN NIEUWE ERVARING

We willen gezonde dingen maken die iedereen verbazen en verrassen. Een van de manieren waarop we dat doen is door in te zetten op kleur en presentatie. Het rijke kleurenpallet van groenten en fruit inspireert ons tot een kleurrijke keuken. Zo kunnen we iets maken dat gezond, mooi en aantrekkelijk is. Mooi van buiten en van binnen. 


In de achtergrond houden we rekening met internationale en nationale adviezen op het vlak van gezondheid en levensstijl. We onderschrijven de globale doelstelling van de Verenigde Naties om tegen 2030 de vroegtijdige sterfte gelinkt aan niet-overdraagbare ziekten met een derde in te perken via preventie en behandeling, en de bevordering van de mentale gezondheid en welzijn.


We geloven ook in de kracht van educatie om bewuster te gaan eten en zich bewust zijn van het positieve effect dat we kunnen hebben met gezonde voeding.

Wat Jolliette onderscheidt

  • Creativiteit


  • Volledige inzet op gezondheid


  • Unieke service


  • Bereik in heel Vlaanderen