Praktische info

Voor particulieren

Bestellen van ons online aanbod voor particulieren graag minstens 2 dagen van te voren. Wij leveren van donderdag tot en met zaterdag. Andere dagen zijn ook mogelijk op aanvraag. Wij leveren gratis aan huis vanaf €35 binnen een straal van 25 km. Onder de €35 rekenen wij een supplement van €7, dit wordt toegevoegd bij het uitchecken van het winkelmandje. 

Buiten deze straal kunnen wij ook leveren vanaf een bestelling van €45 mits een supplement van €7. Deze bestellingen kunnen enkel via info@jolliette.com.

Wij leveren uw bestelling als volgt:

Donderdag: ronde 1 tussen 13u en 16u, ronde 2 tussen 16u en 18u

Vrijdag: ronde 1 tussen 13u en 16u, ronde 2 tussen 16u en 18u

Zaterdag: ronde 1 tussen 13u en 16u

Mochten de uren van de rondes voor u niet gunstig zijn, laat het ons even weten. Wij kijken of onze agenda het toelaat om op een ander moment af te spreken. Wij kunnen u ook helpen op andere dagen. U kan enkel online bestellen voor levering op onze standaarddagen van donderdag, vrijdag of zaterdag en onze actiedagen. Maar mocht u op een ander moment iets nodig hebben, mag u het steeds vragen. Wij werken een individueel voorstel uit voor de andere dagen.

Voor bedrijven en evenementen

Wij leveren ook creatieve catering aan bedrijven en events in gans België tot 50 personen op alle dagen volgens beschikbaarheid.