Praktische info

Voor particulieren

Bestellen van ons online aanbod voor particulieren graag minstens 2 dagen van te voren. Van september tot maart leveren we op zaterdag en zondag. Mocht u op een andere dag iets nodig hebben, mag u het ons steeds vragen. Als het past helpen we u graag verder.

Wij leveren gratis aan huis vanaf €35 binnen een straal van 25 km. Onder de €35 rekenen wij een supplement van €7, dit wordt toegevoegd bij het uitchecken van het winkelmandje. 

Buiten deze straal kunnen wij ook leveren vanaf een bestelling van €45 mits een supplement van €7. Deze bestellingen kunnen enkel via info@jolliette.com.

 Mochten de uren van onze leveringsrondes voor u niet gunstig zijn, laat het ons even weten. Wij kijken of onze agenda het toelaat om op een ander moment af te spreken. 

Voor feesten, bedrijven en evenementen

Wij leveren ook creatieve catering voor feesten, bedrijven en events in gans België tot 50 personen op alle dagen volgens beschikbaarheid. Deze dienstverlening is echter enkel mogelijk indien het Coronavirus voldoende onder controle is. Wij volgen de situatie op de voet.