Nicole Verbeeck - Healthy Food Chef - Moment Designer

De keuken van Jolliette is een project dat me heel nauw aan het hart ligt. Het voelt als het project van mijn leven en ik ben er trots op dat het zich nu ontvouwt. Het is een opstap naar een lifestyle vol creativiteit met unieke creaties met een focus op gezondheid. Ik neem hierbij standpunten in en handel naar de dingen die er echt toe doen.

Ik heb me meer dan ooit gerealiseerd dat het maken van voedsel voor mensen en hun kostbare momenten de meest fundamentele daad van vriendelijkheid is die een mens kan doen. Daarnaast spelen we graag een essentiële rol in de gezondheid van onze klanten. Voedsel helpt mensen zowel fysiek als mentaal gezond te blijven en hun levenskwaliteit te verbeteren. Ik geef veel om mijn verantwoordelijkheid om goede voeding te bieden en een cruciale rol te spelen bij het tot norm maken van gezond en duurzaam eten en drinken.

Het werk van de keuken van Jolliette rond het verbeteren van voeding ondersteunt de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Onze missie is om creaties te leveren die goed smaken, mensen een goed gevoel geven en gezondheid stimuleren.

Ik ga hierbij voor kunstenaarschap, creativiteit en het realiseren van zoveel mogelijk gezondheidsvoordelen en wil een waardevolle partner zijn in de meest kostbare momenten van mensen en organisaties. Ik probeer emotie, een gedachte, een gevoel los te krijgen. Mijn aanbod is niet geschreven op ingrediënten, dus we schrijven bijvoorbeeld geen menu op basis van vis, vlees, pasta en dessert. Het is gebaseerd op gevoelens of emoties en momenten.

Bij mij thuis verzamelen we rond eten, we eten samen, rond de kom vol levensvitaminen. Ik probeer die authentieke geest in mijn eten te bewaren voor andere mensen, families en bijeenkomsten en blijf ver weg van de industriële bereiding van voedsel. Mijn keuken varieert van Franse bakkerij en bistro tot Italiaanse traditie, nieuwe Amerikaanse en mondiale etnische keuken. Bij elke creatie wil ik zoveel mogelijk gezondheidsvoordelen realiseren. 

De keuken van Jolliette ontpopt zich ook tot full-service boetiekcateraar voor bedrijven en events in gans België. Op het ritme van de seizoenen bieden wij originele, gezonde en groene concepten voor zowel smaak als beleving. 

De keuken van Jolliette overstijgt ook enkel eten en ontwerpt het moment. We toveren een eenvoudige plek om tot een buitengewone plek. We kiezen de beste elementen, de mooiste bloemen, die speciale accenten; we creëren de perfecte setting met duurzame accenten die uw persoonlijkheid of dat van het bedrijf weerspiegelen. De keuken van Jolliette heeft een exclusieve decoratieafdeling.

Nicole Verbeeck
Oprichter de keuken van Jolliette