Welkom in de creatieve keuken van Jolliette

Bezorgrestaurant met een twist | Creatieve en gezonde keuken | Lekker thuistafelen | Bijzondere evenementen | Moment designer

 

 

Voor particulieren

De keuken van Jolliette is uw creatieve keuken voor  bijzondere kleine en grote momenten. We zijn ook uw partner voor bijzonder feesten. Elk moment van Jolliette is uniek en we evolueren ons aanbod met de seizoenen, met de inspiratie van de dag, met de input van onze klanten, met de actualiteit, trends en veel meer. Onze signatuur varieert van Belgische trots, Franse bakkerij en bistro tot Italiaanse traditie en nieuw Amerikaanse en mondiale ethnische keuken. In de eerste plaats hebben we aandacht voor gezondheid, maar ook voor cosiness, gezelligheid en creativiteit en innovatie. We geloven ook dat je goed voelen niet alleen gaat over wat je eet. Het is slechts één ingrediënt om een gezond mens te maken. Ook een warm nest, vrienden en omgeving, een doel in je leven, dromen en ambitie, beweging, een goed gevoel en mentale gezondheid zijn belangrijk. Ook deze elementen nemen we mee in onze missie.

 

Voor bedrijven en evenementen

De keuken van Jolliette is een full-service boetiekcateraar voor bedrijven en events in gans België tot 50 personen. We geloven in een toekomst van inspirerende, kleine events. We richten op duurzaamheid, seizoensgebondenheid en gezondheid. Jolliette ontwerpt bijzondere momenten, bijzondere vergaderingen, bijzondere kleinschalige evenementen. Momenten die een indruk of een boodschap moeten achterlaten. Eten is een integraal onderdeel van het creëren van boeiende ervaringen. Onze creaties maken we een uniek onderdeel van het thema, de boodschap en de identiteit van een bedrijf. We werken oplossingen uit om een veilige en vooral aangename beleving te creëren voor uw gasten. Onze aanpak is artistiek en fris. We zoeken naar een evenwicht tussen smaken, texturen, kleuren en seizoensgebonden ingrediënten. Wij focussen onze catering op innovatie met gerechten en presentaties die onze klanten naar adem doen happen of zeggen: "Dat is echt cool!" We komen met opvallende presentatiestijlen die gespreksmatig zijn. Inspireer u met onze collectie of vraag naar een voorstel op maat. Ons artistiek team stelt u graag iets unieks voor.