Over Jolliette

“People will forget what you said, forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”
– Maya Angelou

 

We hebben een missie om een ​​passie voor lekker eten, gezondheid en welzijn aan te wakkeren. Gezond eten zit boordevol smaken, geeft energie en is prachtig om te zien. Het is de beste vorm van gezondheids- en preventieve zorg. We kijken naar voedsel als een brandstof voor een lang en zo ziektevrij mogelijk leven. Dat is waar de keuken van Jolliette in gelooft en aan wil bijdragen.

We hebben met verschillende ideeën geëxperimenteerd en in mijn vrije tijd enkele concepten geëxploreerd. Eerst een pop-up Healthy Food conceptje uitgetest in Turnhout. Sinds het begin van de COVID-19-pandemie is thuis koken voor veel gezinnen een nog belangrijker onderdeel van het leven geworden. We hebben een helpende hand geboden met een selectie van kleurrijke, gezonde gerechten aan huis. 

We hebben vooral ingezet op creaties vol met vitamines, mineralen, antioxidanten en heerlijke smaken. We zijn zeer tevreden dat we zovelen van jullie, zowel particulieren als bedrijven hebben kunnen charmeren en enthousiasmeren voor ons aanbod. Vandaag evalueren we deze experimenten en bekijken we hoe de keuken van Jolliette verder kan bijdragen aan een gezonde levensstijl. We zijn heel blij dat zo veel mensen genoten van hun ervaring met de keuken van Jolliette. Voorlopig werken we enkel achter de schermen aan ons verhaal.

Passie voor gezonde voeding

Het is aangetoond dat gezonde voeding lichaam en geest van brandstof voorziet. De wereld heeft al grote vooruitgang geboekt bij het terugdringen van ziekten, maar er is nog een lange weg te gaan. De dreiging van bijvoorbeeld kanker, diabetes, hartziekten en dementie neemt toe. Maar een groeiend aantal studies geeft aan dat de manier waarop je leeft je risico mogelijk kan verlagen. Met veel interesse verdiepen we ons dan ook in internationale en nationale adviezen op het vlak van gezondheid en levensstijl. We onderschrijven de globale doelstelling van de Verenigde Naties om tegen 2030 de vroegtijdige sterfte gelinkt aan niet-overdraagbare ziekten met een derde in te perken. Dit kan gerealiseerd worden door onder andere in te zetten op preventie en een gezonde levensstijl.

De keuken van Jolliette draagt hier graag aan bij. We willen onze missie verder zetten om mensen te inspireren een voedingsrijk eetpatroon te volgen dat helpt om er op je best uit te zien en je op je best te voelen. Het doel is altijd om de grenzen te blijven verleggen en de ondernemersvonk levend te houden terwijl we bijdragen aan een gezondere samenleving, dus we zullen nooit stoppen met exploreren. To be continued ...

Nicole en team Jolliette