Veelgestelde vragen

Waar kan ik laten leveren?

Wij leveren gratis aan huis vanaf €35 binnen een straal van 25 km. Onder de €35 rekenen wij een supplement van €7, dit wordt toegevoegd bij het uitchecken van het winkelmandje. 

Buiten deze straal kunnen wij ook leveren vanaf een bestelling van €45 mits een supplement berekend op de afstand. Deze bestellingen kunnen enkel via info@jolliette.com. 

Is levering gratis?

De levering is gratis boven de €35. Onder de €35 rekenen wij een leveringssupplement aan van €7. Dit wordt toegevoegd bij het uitchecken als het leverbedrag onder de €35 is. Buiten onze straal van 25 km kunnen wij ook leveren vanaf een bestelling van €45 mits een supplement berekend op de afstand. Deze bestellingen kunnen enkel via info@jolliette.com.

Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling?

U kunt uw bestelling betalen met creditcard, Visa, Maestro, Mastercard of via bankoverschrijving.
Kan ik betalen bij levering?
Het is enkel mogelijk vooraf te betalen via de website met creditcard, Visa, Maestro, Mastercard of via bankoverschrijving. Wij leveren wanneer de betaling bevestigd is.
Kan ik met maaltijdcheques betalen?
Het is op dit moment helaas niet mogelijk om te betalen met maaltijdcheques.
Op welke dagen kunnen jullie leveren?
Wij leveren voor particulieren op donderdag, vrijdag, zaterdag en op aanvraag. Bij de bestelling kan u een tijdsslot kiezen. Mocht u toch iets nodig hebben op een andere dag of een ander tijdstip, mag u ons altijd contacteren of het past in de agenda.
Leveren jullie ook aan bedrijven?
Ja hoor, we leveren ook aan feesten, bedrijven en aan evenementen tot 50 personen in gans België. Levering mogelijk op alle dagen. Bekijk hier het aanbod voor bedrijven. Deze dienstverlening is echter enkel mogelijk indien het Coronavirus voldoende onder controle is.
Hebben jullie een verkooppunt?
Momenteel bieden wij onze producten enkel online aan voor levering bij particulieren en bedrijven. We werken volop aan het verdere toekomstplan van de keuken van Jolliette en houden u via onze nieuwsbrief en sociale media op de hoogte van onze plannen.
Hebben jullie ook lactosevrije, vegan of vegetarische opties?
Ons ganse aanbod kan op eenvoudige vraag aangepast worden. In onze creaties spelen groenten, fruit of kruiden altijd de hoofdrol. De stap naar vegan of vegetarisch is voor ons heel klein en doen we graag. Ook lactosevrije gerechten zijn mogelijk.